Vyfiltrujte si články z období

Změnila něco ruská válka na Ukrajině?

Zveme Vás na veřejné natáčení podcastu, které se bude věnovat diskuzi o změnách v přístupu Čechů k uprchlíkům v důsledku ruské války na Ukrajině. Zaměříme se na proměny v solidaritě Čechů vůči uprchlíkům, ale také probereme nový migrační pakt, jeho obsah a význam.

Zjistit více

20 let v EU: Co členství dalo a vzalo Boskovicím?

Přijďte debatovat na další ze série regionálních debat Café Evropa! Tentokrát budeme v Boskovicích - jak vnímáte 20 let v EU? Co Vám Evropská unie dala a vzala? Pomohly evropské dotace v rozvoji města? Obáváte se, co přinese migrační pakt? Chceme Vás slyšet!

Zjistit více

20 let v EU: Co členství dalo a vzalo Jeseníku?

Zveme vás na další debatu Café Evropa! Green Deal, migrace, bezpečnost, eurovolby, dotace z EU... Zajímá Vás, co z toho má Jeseník? Na tyto a další otázky, Vám odpoví naši hosté. Přijďte diskutovat!

Zjistit více

20 let bez hranic: Co nám daly dvě dekády otevřené Evropy?

Zveme Vás na veřejné natáčení podcastu Café Evropa. Přijďte diskutovat o dvaceti letech otevřené Evropy se zástupci generace, která v ni prožila většinu života, i se zástupcem té, která dobře pamatuje minulý režim a také čekání na hranicích. Na co vzpomínáte Vy?

Zjistit více

Změnila válka na Ukrajině přístup Čechů k migraci?

Zveme vás na debatu, která se zaměří na diskuzi o změnách v přístupu Čechů k uprchlíkům v důsledku ruské války na Ukrajině. Událost se uskuteční 24. dubna 2024 od 18:00 v Brně na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v místnosti U41 (4. patro).

Zjistit více

EU-Pacific Talks | Fostering Work-Life Balance in Diverse Societies

Rádi bychom vás pozvali na debatu s názvem "Fostering Work-Life Balance in Diverse Societies " v rámci cyklu EU-Pacific Talks. Debata se uskuteční ve středu 24. dubna ve 13:00 formou online streamu na FB

Zjistit více

Klimatické politiky regionálně: Pomůže evropská klimatická politika zachránit Jizerskou 50?

Zveme vás na debatu s názvem "Klimatické politiky regionálně: Pomůže evropská klimatická politika zachránit Jizerskou 50?," která se zaměří na dopad klimatické změny na konkrétním případu v Libereckém kraji. Událost se uskuteční v pondělí, 22. dubna, od 18:00 v Knihkupectví a antikvariátu Fryč.

Zjistit více

20 let spojování východu a západu Evropy: Je EU připravena na další velké rozšíření?

Rádi bychom vás pozvali na debatu na téma "20 let spojování východu a západu Evropy: Je EU připravena na další velké rozšíření?" Debata se uskuteční ve čtvrtek 4. dubna od 16:00 do 17:15 na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Zjistit více

Debata: 25 let v NATO - co členství dalo Česku?

Zveme vás na regionální debatu v rámci 25. výročí vstupu České republiky do NATO, která se uskuteční ve středu 3. dubna od 17:00 hodin v Kulturním domě AKORD na adrese náměstí SNP 1, 700 30 Ostrava-Zábřeh.

Zjistit více

Café Evropa: České Budějovice 20 let v EU

Zveme Vás na další debatu ze série Café Evropa. Přijďte si s námi povídat o tom, jaká současná evropská témata rezonují v Českých Budějovicích a o tom, jak si Evropu představujete právě Vy. Zajímá vás jaderná energetika, elektromobilita, otázka přijetí eura, lokální projekty podporované EU, kultura nebo jakákoliv další evropská témata?

Zjistit více



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org