REPORT: Prague Climate Talks: Jak EU přispěje k ochraně klimatu?

V pondělí 3. prosince 2018 se v Evropském domě v Praze konala již sedmá diskuze projektu Prague Climate Talks, tentokrát s názvem "Jak EU přispěje k ochraně klimatu?", ze které nyní přinášíme report.

  • Sedmá debata z cyklu Prague Climate Talks se uskutečnila v pondělí 3. prosince v Evropském domě. Akce byla spoluorganizována Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM a Centrem pro dopravu a energetiku, ve spolupráci s Glopolisem

Tématem sedmé debaty bylo „Jak EU přispěje k ochraně klimatu?“. Pozvání přijali čtyři diskutující: Dana Balcarová (předsedkyně výboru pro životní prostředí PSP ČR, členka České pirátské strany), Anna Kárníková (ředitelka, Centrum pro dopravu a energetiku), Lenka Kovačovská (výkonná ředitelka, Český plynárenský svaz) a Pavel Zámyslický (ředitel odboru energetiky a ochrany klimatu, Ministerstvo životního prostředí). Debatu moderovala Kateřina Davidová z Institutu pro evropskou politiku EUROPEUM.

Celý report najdete v přiloženém PDF napravo od tohoto článku. Fotky jsou dostupné na Facebooku, kde je i videozáznam z akce.

#Prague Climate Talks #ochrana klimatu

Kateřina Davidová
Seniorní výzkumná pracovnice

Expertíza: Energetická a klimatická politika EU, ochrana životního prostředí

Související články



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org