Seminář: Zájem českých médií a veřejnosti o EU – jak moc nás vlastně zajímá?

Zastoupení Evropské komise a Informační kancelář Evropského parlamentu v České republice ve spolupráci s Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM uspořádají seminář pro širokou veřejnost.

Zastoupení Evropské komise a Informační kancelář Evropského parlamentu v České republice ve spolupráci s Institutem pro evropskou politiku EUROPEUM uspořádají seminář pro širokou veřejnost s názvem "Zájem českých médií a veřejnosti o EU – jak moc nás vlastně zajímá?". Akce se uskuteční ve středu 21. května 2014 v Evropském domě (Jungmannova 24, Praha 1) od 17 do 19 hodin. Na semináři vystoupí Radko Hokovský (Evropské hodnoty), Michal Kolmaš  (Lidové noviny).

Pozvánku naleznete v PDF napravo. Prezentace a tiskové zprávy z předchozích seminářů najdete zde. Semináře je možné zhlédnout na kanálu Youtube EUROPEUM zde.

#média #veřejnost #debata #Česká republika

Expertiza: Institucionální problémy EU, Ekonomicke a Měnové Unie, Euro a Evropský rozpočet, Brexit, zahraniční politika EU, rozšíření EU na Západní Balkán, Slovenská zahraniční a domácí politika a ekonomické problematiky

Související články



Institut pro evropskou politiku EUROPEUM
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1 - Staré Město
110 00

tel.: +420 212 246 552
email: europeum@europeum.org
https://www.europeum.org